VIDEO Crima de la metrou: Suspecta a fost reținută. S-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
captura suspecta femeie impinsa la metrou 2 121217

Femeia de 36 de ani acuzată că a împins în faţa metroului o tănără, care a murit, a fost reţinută, după ce poliţiştii au identificat-o pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

ACTUALIZARE. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei.


Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Citiți și: 

Crima de la metrou. Filmul evenimentelor: Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere
Crima de la metrou. Tânăra agresată anterior s-a salvat după ce s-a luptat cu suspecta
 
 „Au condus această persoană la sediul Poliției Capitalei ai au debutat aceste audieri. Poliția Capitalei va acționa și în contiuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică”, a adăugat ea.
 „Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri