VIDEO | Cu mașina pe contrasens și gata de bătaie cu bâta în mână

Data actualizării: Data publicării:
bizon

Imagini incredibile surprinse de o cameră video de bord în București. Șoferul unei autoutilitare s-a gândit că mersul în coloană nu este pentru el și a intrat pe contrasens fără nicio jenă, chiar dacă din față veneau mașini care circulau regulamentar.

Actualizare 17:00. Șoferul a fost identificat, el fiind un polițist de la Poliția Capitalei (Detalii aici).

În loc să renunțe și să încerce să revină pe sensul său de mers, conducătorul auto a insistat ca cel care circula regulamentar să treacă pe cealaltă bandă de circulație ca să-i facă lui loc.

Și pentru că șoferul care circula corect nu a vrut, și se pare că nici nu a mai putut să schimbe banda pentru că era blocat, „bizonul” s-a dat jos din autoutilitară înarmat cu o bâtă, gata de bătaie. Norocul a fost că recalcitrantul nu a recurs în final la violență, probabil sesizând că este filmat cu camera de bord.

Lucrurile însă nu s-au oprit aici. Nervos, cel în culpă a revenit la volan, a depășit prin dreapta mașina care „îl bloca” și a continuat să circule pe contrasens.

„Sperăm ca imaginile să ajungă la Brigada de Poliție Rutieră și un agent să îl întrebe pe șofer de sănătate”, scriu mai multe persoane pe rețelele de socializare, unde filmulețul a devenit viral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri