VIDEO cu șoferul oprit cu focuri de armă după o urmărire spectaculoasă

Data actualizării: Data publicării:
urmarire

Au apărut imagini cu şoferul care acum o săptămână a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor în Mangalia, a trecut printr-un baraj de poliţie şi a fost oprit cu un foc de armă pe podul Agigea! Camerele de supraveghere montate în sensurile giratorii din localitatea Eforie au suprins momentul.

Camerele de supraveghere montate în sensurile giratorii din localitatea Eforie au suprins momentul în care bărbatul intră pe contrasens, trece pe lângă două maşini de poliţie care blocau accesul în giratoriu şi se strecoară printre maşinile care aşteptau, regulamentar să îşi continuie drumul. Poliţiştii nu se aşteptau ca şoferul să-i păcălească şi, după câteva secunde de derută, se urcă în maşini şi pornesc, pe artere diferite, în urmărirea lui. Dintr-un alt unghi a fost surprins când intră în al doilea sens giratoriu, la ieşirea din Eforie Nord spre Constanţa, unde a trecut aproape razant pe lângă un autoturism care circula regulamentar.

Iniţial, bărbatul, de profesie medic stomatolog în Bucureşti, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, dar, după ce a fost expertizat psihiatric, procurorii au solicitat internarea provizorie a acestuia într-o unitate medicală, deoarece se pare că ar suferi de o tulburare mintală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri