VIDEO. Incendiu la o fostă fabrică din Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
cladire

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineaţă, la singura fabrică de cântare din România, închisă acum. E vorba de fosta fabrică Balanţa din Sibiu. Acoperişul unei magazii dezafectate a ars aproape în întregime, iar pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a stinge focul.

ACTUALIZARE 12.32. Acoperișul halei a ars pe aproximativ 250 de metri pătrați. Fabrica era dezafectată de mai bine de trei ani. Proprietarii halelor au închiriat, în ultimii ani, spaţiile, pentru diferite evenimente. Pentru o perioadă, într-una dintre incinte, s-a jucat Faustul regizat de Silviu Purcărete.

ACTUALIZARE 9.31. „Situația este sub control. Incendiul este, în acest moment, localizat. Nu sunt probleme, nu au fost victime. Se intervine cu patru autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului”, a declarat, la Digi24, Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

___________________________________________

Incediul a izbuncnit într-o magazie din fosta fabrică de cântare Balanța.

Potrivit pompierilor, sunt mai multe focare, dar nu există riscul ca flăcările să cuprindă clădirile din apropierea fabricii.

Peste drum de magazia care a luat fos se află un hotel. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri