VIDEO - Incendiu suspect în București. Poliția a deschis dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
incendiu

Noapte agitată pentru locatarii unui bloc din Bucureşti. O maşină a ars complet în parcare, cu flăcări mari, iar focul a cuprins şi un automobil vecin. Oamenii cred că este posibil să fie vorba despre o răzbunare: un locatar să fi dat foc maşinii abandonate, supărat că aceasta îi ocupa locul de parcare. Poliţiştii au deschis dosar penal, îl vor audia pe păgubit şi speră să descopere adevărul despre incendiu.

E trecut de miezul nopţii. Câţiva tineri filmează, de la balconul lor, incendiul din parcare. În mai puţin de două minute, maşina aflată la nici 10 metri de scara unui bloc de pe bulevardul Mihai Bravu e complet înghiţită de vâlvătaie.

Incendiul s-a extins rapid, iar în doar câteva minute focul a cuprins şi o a doua maşină parcată în apropiere.

Pompierii ajung la incendiu la 5 minute de la primul apel. În ciuda intervenţiei de urgenţă, e mult prea târziu pentru a mai salva ceva din maşina de la care a pornit focul.

Cel de-al doilea autoturism este distrus în proporţie de aproape 50 la sută. Oamenii legii spun că focul a pornit de la un scurtcircuit. Dar locatarii din zonă nu exclud ca focul să fi fost pus de un vecin, nemulţumit că maşina nu se mai mişcase de săptămâni bune de pe acel loc de parcare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri