VIDEO. Reacția medicului care l-a tratat pe bărbatul cu larve pe răni

Data publicării:
stancioiu

Reporter: Domnule Stăncioiu, l-aţi avut în grijă pe acel pacient, ce s-a întâmplat? Aţi văzut larvele acelea? Cum au ajuns pe pacient?

Reporter: Vă reproşaţi ceva, domnule doctor?

Tudor Stăncioiu, medic ATI: Este o anchetă în desfăşurare, se fac investigaţii, nu am nimic în plus de declarat. Am treabă!

Reporter: S-a mai întâmplat să existe larve?

Tudor Stăncioiu, medic ATI: Vă rog să mă scuzaţi.  

Săptămâna trecută au fost publicate imagini filmate de un medic de la Spitalul de Arsuri, cu un pacient internat la Terapie Intensivă care avea viermi într-o plagă de pe ceafă. Medicul mai spunea că în spital mai este un astfel de caz și că secţia de terapie intensivă este invadată de muşte.

Spitalul de Arsuri din Bucureşti a mai fost în atenția opiniei publice cu câteva zile înainte, după ce presa a dezvăluit că o femeie a murit acolo după o transfuzie cu o grupă de sânge greşită.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Stănculea, a susținut, în ambele cazuri, că nu larvele de viermi sau transfuzia cu grupa de sânge greșită ar fi provocat decesele celor două persoane.

Mai mulți medici de la Spitalul de Arsuri au fost chemaţi în faţa criminaliştilor care încearcă să afle cum au murit pacientul internat la ATI, cu larve în răni, şi femeia căreia i s-a făcut o transfuzie după o determinare greşită de sânge.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri