VIDEO. Scandal în trafic cu un medic cunoscut

Data actualizării: Data publicării:
medic bun

Un nou incident filmat noaptea trecută pe străzile Capitalei. Protagonişti: un echipaj de la Brigada Rutieră şi medicul-şef al Secţiei de Obstretică-Ginecologie de la Maternitatea Giuleşti.

Potrivit Biroului de Presă al Brigăzii Rutiere, evenimentul a avut loc pe Calea Moşilor din Capitală, la ora 2 şi 20 de minute. Maşina, condusă de soţia medicului, a fost oprită la un filtru. În timp ce şoferul era testat cu aparatul etilotest, pasagerul din dreapta, respectiv, medicul Ciprian Cristescu, ar fi adresat injurii agenţilor de la circulaţie.

Poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, acesta a refuzat, au încercat să-l conducă la maşina poliţiei, l-au scăpat în primă fază.

În urma discuţiei au decis să îl amendeze cu 500 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze. În urma incidentului şi a discuţiilor cu ministrului de interne, şeful Poliţiei Române a dispus un control la Poliţia Capitalei.

-Vă rog eu frumos!

-Am greșit. Mă scuzați!

-Suntem oameni respectabili. Suntem medici. E ziua lui. Ne-a văzut că am ieşit din restaurant şi eu conduc. Am ieşit zero la test. L-au târât şi i-au luat telefonul. De ce pe el? Pentru că le-a cerut să se legitimeze. Nu s-au legitimat. N-au nicio legitimaţie.

În urma apariției în spațiul public a imaginilor în care doi polițiști au legitimat noaptea trecută un bărbat în municipiul București, și în urma discuției cu ministrul de Interne, șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a dispus un control atât cu privire la modul în care au intervenit polițiștii, cât și cu privire la raportarea evenimentului la nivelul poliției Capitalei. Facem această precizare pentru că până la apariția în mass-media a acestor imagini nu am fost sesizați, nu am fost informați cu privire la acest eveniment. În urma acestor cercetări vor fi stabilite condițiile în care s-a produs acest incident, măsurile aplicate și dacă polițiștii au intervenit sau nu corect și de ce am fost sesizați abia după apariția în mass-media a acestor imagini,” a precizat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri