VIDEO | Un cățel scos din flăcări, resuscitat de un pompier în Argeș

Data publicării:
pompier

Un bărbat a fost grav rănit, vineri, la Pitești, într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul, din locuință fiind salvat și un cățel, ce a fost resuscitat de un pompier și transportat apoi la o clinică veterinară, scrie Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Războieni, la fața locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, fost găsit inconștient, intoxicat cu fum și cu arsuri pe corp. El a primit primele îngrijiri la fața locului, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Pompierii au reușit să scoată din apartament și un cățel, care nu mai dădea semne de viață. Un pompier a resuscitat animalul câteva zeci de minute, fiind ajutat și de personalul SMURD. După ce a început să dea semne de viață, cățelul a fost transportat la o clinică veterinară.

Pompierii și polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri