FOTO: Filiașiul a fost decorat de Crăciun cu chiloți

Data actualizării: Data publicării:
filiasi-decoratiuni-chiloti

Decorațiuni de Crăciun care au forma unor chiloți! Se întâmplă într-un oraș din România. UPDATE: După ce pozele din Filiaşi au făcut înconjurul internetului, angajaţii Primăriei s-au întors pe teren. Ornamentele erau montate greşit, aşa că muncitorii le-au dat jos şi le-au reaşezat, de această dată, în forma corectă (Detalii aici).

Decorațiunile din Filiași, județul Dolj, au reușit să uimească locuitorii. Ei au descoperit zilele acestea ghirlande în formă de chiloți atârnate de stâlpii din oraș, scrie tvsud.ro.

Potrivit sursei citate, autoritățile locale au dat dovadă de o totală lipsă de inspirație. Așa că, anul acesta, șoferii care vor trece prin oraș vor fi întâmpinați de decorațiuni de iarnă sub formă de chiloți.

„Aceste decoraţiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să priveşti într-un mod băşcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atâta la dame, dar şi la bărbaţi”, a spus Gheorghe Costeluş, primarul oraşului Filiaşi, potrivit Adevărul.

Costeluş Gheorghe, primar Filiaşi: „Dacă e să priveşti din punct de vedere tehnic, în secţiune reprezintă un trunchi de con. Cu faţa în jos”.

Șoferii nu au ratat ocazia de a fotografia ciudatele ghirlande, iar fotografiile au început să circule pe Facebook.

Ornamentele de Crăciun amplasate în oraşul Filiaşi au costat 60.000 de lei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri