Avocații lui Puiu Popoviciu cer ca interceptările cu milionarul să fie anulate

Data publicării:
popoviciu

Puiu Popoviciu, om de afaceri: „Ilegal şi imoral demersul DNA-ului, dar nu am calitatea să mă pronunţ”.

DNA a cerut ca toate interceptările în care apare Puiu Popoviciu să fie considerate probe, în timp ce avocaţii din dosarul "Ferma Băneasa" au solicitat ca înregistrările audio şi video să fie aruncate pentru că au fost făcute de SRI. Cererile vin după decizia CCR, care a decis că Serviciul Român de Informaţii nu mai are voie să facă interceptări în dosarele de corupţie. Aceste solicitări au fost depuse după ce procurorii DNA au anunţat că vor să îl audieze din nou pe George Becali, denunţător în dosarul lui Puiu Popoviciu.

Declarații din sala de juedecată: „Onorată instanţă, denunţătorul George Becali a fost deja audiat şi a declarat că nu îşi aduce aminte foarte multe lucruri. Brusc, după ce DNA îi deschide dosar penal pentru mărturie mincinoasă, e greu de crezut că George Becali şi-a adus aminte toate detaliile. De unde ştim noi că el nu a fost ameninţat, bruscat sau că DNA nu a aplicat presiuni psihice?”.

Atât solicitarea DNA ca George Becali să fie audiat, cât şi cea privind anularea interceptărilor din dosar au rămas în pronunţare. În dosarul Fermei Băneasa, milionarul Puiu Popoviciu este acuzat de o pagubă de 300 de milioane de euro în cazul construcţiei unui mall şi al unui cartier rezidenţial pe o suprafaţă de 224 de hectare de teren care aparaţineau Universităţii Agricole din Bucureşti. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri