CTP: „Suntem bântuiți de stafia statului paralel. Nimeni nu l-a văzut, dar toată lumea vorbește”

Data actualizării: Data publicării:
ctp dragomir

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu atrage atenţia că presa nu are calităţi oficiale de acţiune. O spune în contextul declarațiilor controversate ale fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, acuzat de corupție, care a fost chemat în comisia SRI din Parlament după ce a acuzat că la SRI se făceau dosare pentru DNA și că a văzut jurnaliști intrând în biroul fostului adjunct al directorului SRI, Florian Coldea.

Noi suntem bântuiți de o fantomă: stafia statului paralel. Nimeni nu l-a văzut, dar toată lumea vorbește. Acest subiect nu va face audienţă pentru că SRI nu e securitatea, dacă era securitatea făcea audienţă la oameni. Nu are nicio noimă ce încearcă Partidul, cu P mare, putem include multe partide aici, în raport cu braţul său înarmat, securitatea. Nu are sens ce încearcă acum Partidul. Încearcă să echivaleze SRI cu fosta securitate. Aşa ceva nu va crede niciun cetăţean”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Nu am văzut vreun cetăţean urmărit, dus cu ochelari la secţie. Cei care au fost arestaţi şi trimişi în judecată de DNS, nu de SRI, sunt persoane publice, politicieni, oameni bogaţi, nu simpli cetăţeni. SRI nu este îndreptat împotriva poporului, aşa cum era securitatea şi cum încearcă să convingă respectivii din partid azi”, a adăugat el.

Acest domn, Dragomir, a făcut ceva. Lăsând la o parte calitățile lui de condamnat, aceste probleme grave. Domnul a venit, a făcut o vorbire, a spus că sunt jurnalişti, numeşte trei, care au intrat în biroul lui Coldea. Și ce? Nu ştiu dacă au intrat sau nu, dar dacă ar fi aşa care e problema? Dacă un jurnalist intră în biroul unui executiv al SRI e o infracţiune? Sunt jurnalişti care au intrat în biroul unor condamnaţi la puşcărie grea. Asta e o problemă? Nu, din punctul meu de vedere nu”, a continuat jurnalistul.

Se doreşte, agitând această stafie a statului paralel, cu afirmaţia că e îndreptat împotriva populației, că nu o să zică că e împotriva bogaţilor. De fapt ce se doreşte? Înlocuirea justiţiei. Avem dovezi foarte clare a justiției paralele pe care o constituie comisia parlamentară care se substituie justiției. În loc ca acest ins, dacă are date pe care le-a păstrat la gheaţă 2-3-4 ani şi doreşte să le scoată la suprafață, întâi să dea socoteală de ce le-a păstrat şi nu le-a comunicat şi de ce nu le duce la parchet”, a mai spus jurnalistul.

Cei de la Partid vor neapărat ideea conspiraţiei naționale şi globale împotriva lui Dragnea. Aştept să se facă joncţiunea între SRI, Coldea şi Soros. Mă întreb de ce nu s-a făcut până acum. Tehnic, din punct de vedere propagandistic, asta trebuia să facă: Coldea cu Soros care urmau să-l lichideze pe dl Dragnea, care se luptă cu Soros din zori și până în seară”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri