Dezbateri publice privind ordonanțele grațierii și Codului penal într-o sală cu 50 de locuri

Data actualizării: Data publicării:
codul penal mediafax

Ministerul Justiției organizează luni, 30 ianuarie, o dezbatere publică pe tema proiectelor de ordonanță de urgență referitoare la grațiere și modificarea Codului penal, însă încăperea în care au loc discuțiile are doar 50 de locuri.

 

Cei de la Ministerul de Justiție spun că oricine este liber să participe la această dezbatere. Vor fi trei minute alocate pentru fiecare participant, inclusiv pentru asociațiile care vor fi invitate la această discuție.

Ministerul Justiției indică o adresă de e-mail pe care se pot face aceste înscrieri: dean@just.ro, însă înscrierile trebuie să se facă până vineri la prânz, în limita celor 50 de locuri disponibile.

Comunicatul Ministerului Justiției:

În data de 30 ianuarie 2017, între orele 10.00-12.00, Ministerul Justiției organizează o dezbatere cu privire la:
- proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală;
- proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului privind grațierea unor pedepse.

Dezbaterea este organizată în temeiul art.7 alin.(9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată.

Proiectele supuse dezbaterii pot fi consultate aici și aici

Înscrierea participanților se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: dean@just.ro până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. În cazul asociațiilor legal constituite, numărul participanților este de două persoane/asociație. Având în vedere capacitatea sălii, înscrierile urmează a fi confirmate.
- Observațiile și propunerile cu privire la proiectele care fac obiectul dezbaterii pot fi transmise pe adresa: dean@just.ro.
- Timpul alocat fiecărei intervenții este de 3 minute pentru fiecare asociație, respectiv participant individual.
- Dezbaterea va avea loc la sediul Ministerului Justiției, Sala de consiliu, etajul I, capacitatea sălii fiind de maxim 50 de persoane.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri