Dosarele X la DNA. Denunțul rămas fără denunțător

Data publicării:
florin secara

Denunţul ar fi fost depus la Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul de Interne în aprilie anul acesta. DGA şi-a declinat, însă, competenţa, iar astăzi procurorii DNA l-au chemat pe Florin Secară să dea explicaţii.

Deputatul susţine că habar nu are despre ce afaceri imobiliare e vorba în acest dosar şi le-a declarat procurorilor că el nu a depus niciun denunţ. Iată dialogul pe care l-a avut la ieșire cu jurnaliștii:

- Am aflat că a fost depus un denunţ, o plângere, la DGA, către Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne, de către o persoană necunoscută care şi-a asumat datele mele de identificare”, le-a spus jurnaliștilor deputatul Florin Secară.

- Împotriva cui era denunţul?

- Împotriva domnului Pandele.

- De ce îl acuză şi de ce s-ar folosi de numele dumneavoastră?

- Nu are importanţă, atât timp cât nu a fost făcut de mine.

Florin Secară a candidat la Primăria Voluntari la alegerile locale din iunie 2016 din partea PNL. Inițial, candidatura sa a fost respinsă de Biroul Electoral, iar Secară acuzase „manevre” din partea PSD. Primarul în funcție, Florin Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a candidat anul acesta ca independent, după ce precedentul mandat îl obținuse din partea PSD. Actualul edil din Voluntari este la al cincilea mandat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri