Dosarul Tel Drum. Un post-it cu CNP-ul lui Dragnea, găsit în sediul companiei

Data actualizării: Data publicării:
171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Noi informaţii în dosarul Tel Drum. Fiul lui Liviu Dragnea a fost audiat ca martor în dosar. În acelaşi timp, apărătorii liderului PSD spun că au argumente pentru a desfiinţa o probă importantă a procurorilor.

Conform apărării lui Liviu Dragnea, principala probă pe care procurorii DNA își bazează acuzația că Liviu Dragnea ar fi constituit și condus un grup infracțional organizat ar fi un post-it găsit de anchetatori la perchezițiile care au avut loc în vară la sediul companiei Tel Drum, relatează Digi24.

Citește și ”Ce se ascunde în spatele mesajului SUA. Tillerson a aflat informații despre Dragnea chiar de la vârful PSD”

Pe acel bilețel, o persoană notase codul numeric personal al lui Liviu Dragnea, iar în dreptul CNP-ului apărea cuvântul „șefu”. Potrivit avocaților șefului PSD, acesta este principalul argument pentru acuzația de constituire de grup infracțional organizat.

Există însă o explicație, potrivit avocaților. Respectivul bilet era lipit peste o solicitare a actualului șef al Camerei Deputaților de prelungire a permisului de vânătoare, care a fost trimisă la sediul Tel Drum de o persoană care în trecut a fost șoferul lui Liviu Dragnea și continuă să i se adreseze cu apelativul „șeful”.

Este unul dintre argumentele cu care avocații încearcă să-i convingă pe judecători să respingă sechestrul pus pe întreaga avere a lui Liviu Dragnea și pe bunurile celorlalți suspecți în dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri