Judecătoria Medgidia a admis cererea lui Victor Becali de eliberare condiţionată

Data actualizării: Data publicării:
victor becali

Magistrații de la judecătoria din Medgidia au admis cererea lui Victor Becali de eliberare condiţionată din penitenciar. Este pentru a doua oară, în ultimele două săptămâni, când omul de afaceri le cere magistraţilor Judecătoriei Medgidia să-l elibereze condiţionat. El a fost condamnat în martie 2014 la 4 ani şi opt luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor, fiind încarcerat la penitenciarul Poarta Albă.

 

Decizia magistraţilor de la Judecătoria Medgidia nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

În Dosarul Transferurilor au mai fost condamnați Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea. Oamenii din lumea sportului au fost acuzați de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Prejudiciul în acest caz a fost de aproape 1,5 milioane de dolari la bugetul de stat şi de peste 10 milioane de dolari la patru cluburi de fotbal.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri