Laura Codruța Kovesi, un nou mandat la DNA

Data publicării:
kovesi crop

 

Preşedintele a apreciat din nou rezultatele DNA, despre care a spus că sunt „impresionante”. Şeful statului  a subliniat că nu are niciun semn de întrebare şi nicio îndoială în ceea ce o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi.

Despre scandalul stârnit de faptul că şefa DNA a fost spionată de o firmă israeliană a unui fost director  al Mossad-ului, preşedintele şi-a exprimat convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în acest caz.

„Am toată convingerea că procurorii DIICOT vor face lumină în această chestiune. În ce-o priveşte pe doamna Kovesi, pot să vă spun foarte clar că nu am nicioun semn de întrebare şi nicio îndoială în ce-o priveşte. Rezultatele obţinute de DNA sunt impresionante. Ba, mai mult, pot să vă spun că în ace după-amiază am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani în fruntea DNA-ului”, a afirmat Klaus Iohannis.

Decretul va fi publicat mâine (joi, n.r) la prima oră în Monitorul Oficial, a precizat preşedintele.

„Sunt  foarte mulţumit de rezultate, sunt foarte mulţumit de abordare şi am toată convingerea că DNA-ul va continua în forţă”, a mai spus şeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri