Hans Klemm, despre „nefericita hotărâre a Guvernului de a face pași înapoi”

Data publicării:
HANS KLEMM agerpres_8611820
Foto: Agerpres

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a vorbit cu studenții clujeni despre „nefericita hotărâre a Guvernului de a face pași înapoi în privința unor prevederi referitoare la corupție” și despre „răspunsul extraordinar” al cetățenilor, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost la Universitatea 'Babeș-Bolyai', unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face pași înapoi în privința unor prevederi referitoare la corupție, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspirație și, din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislație”, spune Hans Klemm într-un mesaj video postat sâmbătă pe pagina oficială de Facebook a misiunii diplomatice în România.

Pe lângă protestele românilor și legislația anticorupție, Hans Klemm a mai abordat, în discuțiile avute la Cluj-Napoca, teme precum antreprenoriatul și dezvoltarea sectorului IT din România, precizează misiunea diplomatică.

El a avut o întâlnire cu primarul clujean Emil Boc, a vizitat expoziția „Electric Paradisum” și s-a întâlnit cu autoarea acesteia, pictorița Anca Bodea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri