Liviu Dragnea vrea să oprească judecarea dosarului său

Data publicării:
Sedinta-coalitiei-de-Guvernare-la-sediul-PSD liviu dragnea 22 07 2015 psd 30

Liviu Dragnea merge astăzi în instanţă pentru a încerca oprirea judecării dosarului în care apare numele său. Președintele social-democraților a fost trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman. Dosarul vizează angajarea la Direcţia de asistenţă socială din judeţ a mai multor persoane care, în realitate, lucrau la organizaţia judeţeană a PSD. 

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman.

În același dosar, au fost trimise în judecată și alte persoane, printre care și fosta soție a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri