„Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
DIC_Arme

Un luptător bănuit că s-ar fi promovat la show-uri televizate și gale sportive prin șantaj și amenințare a fost reținut astăzi de polițiști. Ei au percheziționat locuința acestuia și a unui alt bărbat, de unde au fost ridicate 11 săbii și 2 pistoale cu gaz, acesta fiind cercetat și pentru port ilegal de arme.

Luptătorul Mircea Ursu, poreclit „Samson” sau „Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost reţinut, joi, alături de un prieten, Cosmin Mihai Gâscă, după ce l-ar fi ameninţat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive.

De asemenea, cei doi l-ar fi ameninţat pe proprietarul unui restaurant din Snagov să îi angajeze ca agenţi de pază, scrie News.ro.

Poliţiştii au efectuat astăzi două percheziţii în București, la cele două persoane bănuite de șantaj, amenințare și port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

De la locuințele acestora au fost ridicate 11 săbii și două pistoale.

„La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în municipiul București, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru șantaj, amenințare și port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise în perioada 2014 – 2016”, arată Poliția Română.

Mircea Ursu este cercetat și pentru port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după ce a fost depistat în trafic, pe autostrada A1, având în autoturism arme albe, precum și arme și muniție neletale din categoria celor supuse autorizării.

„De asemenea, acesta, împreună cu un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi amenințat și constrâns administratorul unui restaurant să îi angajeze ca agenți de pază. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 11 săbii și 2 pistoale cu gaz. Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă”, mai spune Poliția Română.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri