Amânare privind cererea lui Mircea Băsescu de eliberarea condiționată

Data actualizării: Data publicării:
mircea basescu crop dna

Tribunalul Constanța a decis, marți, amânarea cu 24 de ore a deciziei pe care o va pronunța la contestația înaintată de DNA față de hotărârea pronunțată de Judecătoria Medgidia privind cererea de eliberare condiționată din închisoare a lui Mircea Băsescu, după efectuarea unei treimi din pedeapsă.

ACTUALIZARE: Tribunalul Constanța amânat până pe 2 noiembrie decizia privind pronunțarea pentru cererea de eliberare condiționată din închisoare a lui Mircea Băsescu.


 

Mircea Băsescu a dat dovadă de bună purtare în penitenciar. El a executat doar patru luni de închisoare, pentru ca are peste 60 ani şi a stat un an în arest preventiv şi la domiciliu.

El a fost condamnat definitiv în luna iunie a acestui an, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Este vorba despre dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro mită pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri