O educatoare care lovea și jignea copiii internată la psihiatrie

Data publicării:
educatoare psihiatrie

De la catedră, la spitalul de psihiatrie. O educatoare violentă, care a fost filmată în timp ce lovea şi jignea copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă, a fost internată de magistraţii Judecătoriei Focşani. Procurorii care se ocupă de acest caz au cerut această măsură, care a fost aprobată. Anul trecut, femeia a fost în mijlocul unui scandal uriaş. Va avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Judecătorii au decis că femeia nu mai are ce căuta la catedră, până când nu este evaluată de medici şi au decis ca ea să fie internată într-un centru medical de specialitate.

Decizia a fost contestată, însă magistraţii au decis ca această contestaţie să nu anuleze internarea în spital. Femeia va sta sub supravegherea medicilor cel puţin până când starea ei de sănătate se va ameliora, astfel încât să nu mai fie agresivă cu cei mici.

În urmă cu aproximativ un an, dascălul a fost filmat de un părinte în timp ce lovea mai mulţi copii şi striga la ei, deşi cei mici o implorau să se oprească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri