Sebastian Ghiță nu a putut fi audiat. A scăpat și de un mandat de arestare

Data actualizării: Data publicării:
161010_sebastian_DIICOT_00_INQUAM_Octav_Ganea1

O nouă amânare. Omul de afaceri Sebastian Ghiță nu a putut fi audiat de magistrații Tribunalului Prahova prin videoconferinţă. Nu s-a putut face conexiunea prin internet. Tot astăzi, instanța supremă a respins definitiv cererea procurorilor de arestare a fostului deputat, în dosarul Ponta - Blair.  

ACTUALIZARE 14.53. Înalta Curtea de Casație și Justiție a respins, astăzi, mandatul de arestare cerut de procurori pentru Sebastian Ghita în dosarul Ponta-Blair.

____________________________________________________________________________________________________________________

ACTUALIZARE 12.10. Fostul parlamentar Sebastian Ghiță nu a putut fi audiat nici astăzi prin videoconferință. A picat internetul și a lipsit și interpretul care ar fi trebuit să fie în sala de judecată la Tribunalul Prahova.


Judecătorii trebuie să decidă dacă vor emite al patrulea mandat de arestare pe numele fostului deputat. Sebastian Ghiţă este judecat în dosarul Hidro Prahova, ce vizează fraudarea de fonduri europene.

În acest caz mai apar numele lui Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta, dar şi al fostului preşedinte al Consiliului Judeţan Prahova, Mircea Cosma.

Dispărut din România la sfârşitul lunii decembrie, fostul parlamentar a fost prins la Belgrad, în luna aprilie şi a fost plasat de autorităţile sârbe sub control judiciar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri