Sute de poliţişti şi jandarmi din Timiş, în alertă pentru prinderea unui deținut evadat

Data publicării:
POLITIE

Din momentul în care s-a dat alarma, peste o sută de polițiști, jandarmi, dar și membri ai trupelor speciale au verificat mai multe zone din județul Timiș, dar și pădurile din Caraș-Severin.

După ore de căutări și mai multe filtre instalate pe şosele, oamenii legii i-au găsit pe cei doi evadați în apropierea satului Vermeș din Caraș-Severin.

Au reușit reținerea unui evadat, ulterior cel de al doilea evadat în momentul reținerii a reușit să fugă în pădure”, a declarat comisarul-șef Gheorghe Obișteoiu, șeful Poliției orașului Bocșa.

Cei doi evadaţi aveau un regim de detenţie deschis şi își ispășiseră deja mare parte din pedeapsă. Unul dintre ei avea 25 de ani şi fusese condamnat la 1 an și 8 luni pentru furt. Cel de-al doilea, fusese condamnat la 7 ani de închisoare pentru omor.

Cei doi fugari au băgat groaza în oamenii din Buziaș.

„Ne e temă. Păi poate să vină să îţi dea în cap, să te omoare”, spune o femeie.

Cel de-al doilea deţinut, Bogdan Gavril, este căutat acum de forţele de poliţie din judeţul Timiş. Bărbatul are 1,71 m înălţime, ochi căprui, par şaten închis şi purta blugi albaștri, cămaşă albastră cu mânecă lungă. Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi de urgenţă la 112 sau mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Semnalmente Bogdan Gavril

- înălţime 1,71 metri

- ochi căprui

- păr șaten închis

- constituție: atletică

- 25 de ani

- condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare pentru furt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri