Momente emoționante. Patru medalii pentru România la gimnastică

Data publicării:
ponor si dragulescu

Patru medalii au obținut gimnaștii români la Campionatele Europene de la Cluj, din care două de aur. Au triumfat „veteranii” României - Marian Drăgulescu la sol, iar Cătălina Ponor la bârnă. Duminică, Larisa Iordache a câştigat bronzul la acelaşi aparat, iar Marian Drăgulescu argintul la sărituri.

Au fost momente pline de suspans și emoția s-a transmis inclusiv prin comentatorii televiziunii naționale:

„Hai Cătălina, piciorul tare și trebuie să stai la coborâre! Sus! Sus! Stai! Bine, Cătă! (aplauze) Trece în față!!! Daaa! Ponooor! Nu cred că mai poate fi depășită!”

„Piciorul tare pentru o coborâre importantă! Suuus, 180! 13966, of! De multe ori finala la bârnă e mult mai jos decât concursul de calificare”. (la exercițiul Larisei Iordache)

La ceremonia de premiere: „Nadia Comăneci o premiază pe Cătălina Ponor! Mihai Covaliu pe Larisa Iordache! De la campioni olimpici la campioni olimpici!” (îmbrățișare îndelungă, în lacrimi, între Cătălina Ponor și Nadia Comăneci)

La masculin, Marian Drăgulescu a câştigat duminică argintul la sărituri. „Merge, plecare! Tare Marian! Intrare bună! Bine, Marian! Îl bate! Locul doi! Bravo, Marian!”.

La Europenele de gimnastică de anul trecut, România a cucerit două medalii de argint la masculin, ambele prin Marian Drăgulescu, și două de bronz la feminin, amândouă aduse de Cătălina Ponor.

Aur pentru Cătălina Ponor la bârnă, bronz pentru Larisa Iordache

Aur pentru Drăgulescu. Sportivul doboară un record al Nadiei Comăneci

Încă o medalie pentru Marian Drăgulescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri