O maşină a intrat într-un grup de persoane, la o școală din Buzău. La volan era chiar directoarea școlii

Data actualizării: Data publicării:
masina
FOTO: News.ro

Autorităţile din municipiul Buzău au activat planul roşu de intervenţie după ce un autoturism a intrat într un grup de persoane aflate în faţa Şcolii generale nr. 1 din Buzău. Șase persoane au fost rănite de mașina condusă chiar de directoarea școlii.

masina
FOTO: News.ro

ACTUALIZARE. Cele șase persoane rănite au fost spitalizate. Acestea au suferit mai multe traumatisme, dar viața lor nu a fost pusă în pericol.

Directoarea școlii, care a intrat în urma unei manevre greșite în gadrul școlii, care a căzut peste părinții care își așteptau copiii să iasă de la ore, a suferit un atac de panică.


Conform informaţiilor furnizate de Poliţie şi de ISU Buzău, o maşină a intrat într-un grup de persoane - copii şi părinţi aflaţi în faţa Şcolii Generale nr. 1 din Buzău.

Primele date arată că ar fi fost rănite cel puţin cinci persoane, însă printre acestea nu s-ar număra și copii. La faţa locului sunt cinci ambulanţe şi o maşină de transport victime multiple.

Lla volanul maşinii se afla chiar directoarea Şcolii Generale nr. 1. Acesteia i s-a facut rău, după incident, așa că a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital.

Surse: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri