Plajă de lux, plină de gunoaie

Data publicării:
gunoaie la mamaia

Imagini dezolante pe litoral, după încă un weekend aglomerat: munţi de gunoaie au rămas pe plajă în urma turiştilor. Chiar la Mamaia, considerată „perla” litoralului, nisipul e plin de stilcle goale şi resturi de mâncare.

gunoaie plaja 5
gunoaie plaja 5

Sticle goale, coceni de porumb, coji de seminţe şi caserole de mâncare, sunt doar câteva dintre resturile pe care turiştii din Mamaia le aruncă la întâmplare pe plajă. Mai grav este însă că nimeni nu se ocupă de curăţenie. Imaginile din galeria de mai sus ne-au fost trimise de o telespectatoare.

Corespondentul Digi24 a mers și el acolo și a găsit gunoaiele intacte în zona respectivă de plajă. Mai grav este că bate vântul și le împrăștie. Situația se întâmplă pentru că societatea Apele Române a suspendat contractul de concesiune pe care îl avea cu o firmă privată, astfel că porțiunea respectivă de plajă a rămas fără administrator.

Şi nu este singura problemă de pe litoral. Inspectorii au găsit nereguli şi mizerie şi în restaurante. Peste 200 de localuri au fost verificate şi s-au dat amenzi de 90.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri