Adrian Năstase, critici la adresa lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
nastase

Critici fără menajamente la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier, Adrian Năstase îl acuză pe Dragnea de faptul că a făcut prea multe compromisuri în privinţa legilor justiţiei. Mai mult, Năstase crede că anumite legi ale justiţiei ar fi trebuit trecute prin Ordonanţă de Urgenţă, dar a şi lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru prestaţia ei ca premier.

Adrian Năstase: El este mult mai hotărât. După părerea mea, el a oscilat foarte tare. A încercat să facă diverse compromisuri și timpul a trecut în defavoarea lui și a guvernului. Cred că o astfel de lege de grațiere și amnistie ar fi trebuit dată mai demult. Ultima lege de acest gen a fost dată în 2002 sau 2003 de guvernul pe care l-am condus și cred că, periodic, în funcție de schimbarea contextului economic, politic, în funcție de politica penală a Guvernului, astfel de legi trebuie date. Cred acum că o astfel de lege ar fi nefericită.

Fostul premier Adrian Năstase a fost prezent, sâmbătă, la recepția de la Ambasada Franței la București, oferită cu ocazia Zilei Naționale. În schimb, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu nu au fost zăriți printre cei prezenți la eveniment, iar Guvernul a fost reprezentat de vicepremierul Ana Birchall. La recepție, președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs în care a mulțumit Franței pentru sprijinul acordat României în diverse momente din istorie și a anunțat că în noiembrie se va întâlni cu președintele Macron.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri