Alina Gorghiu: Demisionez dacă PNL nu ajunge la guvernare

Data actualizării: Data publicării:
alina gorghiu la digi24 2015-1

Alina Gorghiu spune că va demisiona din fruntea PNL, dacă partidul nu va ajunge la guvernare. Ea a adăugat că PNL doreşte un parteneriat cu Dacian Cioloş şi că în perioada următoare se va întâlni cu premierul pentru a discuta programul de guvernare. Alina Gorghiu a subliniat că există multe puncte comune între programul liberalilor şi platforma lansată de Dacian Cioloş. Potrivit acesteia, alegerile parlamentare vor decide direcţia ţării pentru următorii zece ani.

 

Să ştiţi că îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României”, a spus Alina Gorghiu într-o conferință de presă, la Timișoara.

Alina Gorghiu a vorbit și despre o eventuală candidatură a sa pe listele pentru Senat din Timiș. Ea a spus că validarea listelor se va face luni, la ora 16.00.

Am discutat cu mare parte din primarii liberali din Timiş şi m-am simţit candidatul acestor primari pentru că dacă am găsit un numitor comun în pretenţiile lor legitime, acel numitor comun a fost acela că preşedintele partidului e bine să candideze în Timiş. Am convingerea că împreună cu domnul Nicolae Robu şi primarii din Timiş că rezultatul de la locale să fie îmbunătăţit”, a spus președintele PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri