Consiliera personală a lui Dragnea, pe liste la București

Data actualizării: Data publicării:
646x404

Pe ultima suta de metri, social-democraţii pun la punct azi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Conducerea centrală şi liderii filialelor din ţară se întâlnesc în această după-amiază la Palatul Parlamentului.

Parlamentari cu ștate vechi nu vor mai candida pentru PSD. Ioan Chelaru este unul dintre ei, el fiind vehiculat în trecut pentru un post de judecător CCR.

Specialistul PSD în agricultură Petre Daea nu va mai fi nici el pe listele de candidați. Nici Anghel Stanciu nu se mai regăsește pe liste.

Sunt și nume noi, cum ar fi liderul TSD. Gabriel Petrea deschide lista de la București. La Senat, Ecaterina Andronescu este în continuare prima pe listă.

O surpriză pe lista de la București pentru un loc eligibil se află și consiliera personală a lui Liviu Dragnea, Beatrice Tudor.

Mai sunt semne de întrebare în privința unor social-democrați care s-au remarcat în Parlament, cum ar fi Viorel Ștefan, cel care conduce comisia de Buget-Finanțe. Eu existat neînțelegeri între el și Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri