STAREA NAȚIEI. Cine intră și cine iese din Parlament

Data actualizării: Data publicării:
collage

Biroul Electoral Central încă nu a furnizat rezulatele oficiale de la alegeriel de duminică, însă deja se știu câteva nume noi de parlamentari, dar și oameni care nu au mai prins un fotoliu de deputat sau senator.

„Să ştim și noi cu cine o să ne distrăm în următorii patru ani. Mă rog, patru, trei, doi, unul… Că la unii parlamentari mai depinde și de procurori sau de judecători”, comentează Dragoș Pătraru.

De la PMP, pe lângă Traian Băsescu, în Parlament a intrat și Robert Turcescu. „Turcescu e chiar bun pentru Parlament, că a lucrat mult cu bilele. Păcat că n-a intrat și independenta Udrea, în amintirea vremurilor bune, când discutau ei despre relația cu președintele Norvegiei”, adaugă ironic prezentatorul emisiunii Starea Nației.

„Mergem mai departe cu ALDE, care e un fel de PMP cu papion. Are patru parlamentari, cu Tăriceanu în frunte. Noutatea din partea ALDE ar fi că marea doamnă a politicii de mahala, Cristiana Anghel, n-a mai prins loc. Parlamentarii mai vechi se bucură, în sfârșit o să fie un pic de liniște la ședințe, că destul i-a deranjat femeia asta”, adaugă Dragoș Pătraru.

„Din partea PSD îi vom vedea în continuare și pe simpaticii Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, șoferul lui Cătălin Voicu, plus Cătălin Rădulescu, deputatul condamnat la închisoare cu numai câteva zile înaintea alegerilor. Închisoare - cu suspendare, e drept - pentru corupție. Deci, omul revine liniștit în Parlament. Poate prinde și un loc în Comisia juridică. Tot PSD-ul se prezintă la Senat cu Ecaterina Andronescu. Deja mă mir că lipsește Ion Iliescu”, subliniază el.

Tot PSD-ul se prezintă la Parlament și cu domnișoara Alexandra Corina Bogaciu, de la PSD Ilfov. Incredibil, dar nu este secretara lui Liviu Dragnea. Dimpotrivă - are un CV absolut impresionant, din care am reținut atât: este nepoata lui Florentin Pandele”, precizează Dragoș Pătraru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri