Alina Gorghiu: Mi-aș dori să văd un prim-ministru mai curajos

Data publicării:
alina gorghiu digi

Mi-aş dori să văd un prim-ministru mai curajos, Mi-aş dori să văd un prim-ministru care nu are niciun fel de temere atunci când face evaluarea resurselor din administraţie. Pentru că are potențial. Nu mi-aș pune nădejde într-un prim-ministru în care nu am încredere. Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi când miniştrii săi greşesc”, a spus Alina Gorghiu la Jurnalul de Seară.

Ea făcea referire la modul în care au gestionat miniștrii Sănătății și Agriculturii criza bebelușilor cu sindrom hemolitic uremic.

Pe mine mă deranjează profund și mă deranjeanză și lipsa de reacție a primului-ministru. Aș fi vrut să văd – nu demisii, pentru că demisia nu rezolvă o problemă – aș fi vrut să văd că e mult mai aternt la această criză. Mie nu mi se pare că situația este sub control în acest moment”, a spus Alina Gorghiu.

Întrebată dacă își mai dorește ca Dacian Cioloș să intre în PNL, Alian Gorghiu a răspuns: „oricărui tehnician, oricărui om bine pregătit îi transmitem că uşile partidului sunt deschise”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri