Are nevoie România de măsuri suplimentare de securitate? Răspunsul lui Liviu Dragnea

Data publicării:
dragnea

Președintele Camerei  Deputaților, Liviu Dragnea, vrea să discute inclusiv cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu premierul Tudose și cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre o eventuală sporire a măsurilor de securitate în România, în contextul intensificării atacurilor teroriste în Europa.

„O să discut cu Tăriceanu. Poate ar trebui să facem o discuție și cu președintele, cu prim-ministrul și cu structurile din sistemul de ordine și securitate națională, să vedem dacă este nevoie să mai facem ceva sau nu”, a declarat luni președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, întrebat de jurnaliști  dacă este nevoie de suplimentarea măsurilor de siguranță în țară, după atacurile din Spania. 

14 persoane au fost ucise în atacurile teroriste de la Barcelona și Cambrils de săptămâna trecută, iar alți 100 de oameni au fost răniți. Printre ei, și trei români. 

Dintre cei trei români care au fost răniți în atentatul de la Barcelona, doar unul este în prezent internat. Liviu Dragnea a precizat că starea cetățeanului român este una stabilă și că nu este necesar să fie adus în țară. „Starea cetățeanului român este stabilă și sperăm cu toții să se însănătoșească. Cred că este îngrijit bine”, a declarat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri