C. T. Popescu: Klaus Iohannis nu arată a preşedinte care să fie suspendat, dar partidul lui e pe cale să piardă alegerile

Data publicării:
Klaus Iohannis primele declaratii de la Cotroceni 12 ianuarie 2015 - presidency 1

După ce a fost o explozie populară care a dus PNL în faţa PSD, acum s-a reversat tendinţa. Klaus Iohannis nu funcţionează ca locomotivă electorală pentru PNL.

PNL pierde, nu are lideri care să compenseze lipsa de prestaţie a lui Iohannis. Blaga şi Gorghiu practic nu contează. E un grad de dezamăgire. Lui Iohannis i s-au pus pe umeri nişte calităţi pe care nu le avea. Din pricina acelei victorii miraculoase a fost mult entuziasm, omul acesta a fost văzut ...e sindromul mesianic, ca atunci când nu vrei, când ajungi în frunte, eşti transformat în salvator: <O să facă neamţul>.

El nu are o prestaţie foarte rea. L-am criticat pe Iohannis, dar niciodată n-o să-l regret pe Traian Băsescu. Nu mai asistăm la bâlciul ordinar.

Iohannis este un prost comunicator. La un moment dat lumea se gândeşte că nu eşti atât de filozof dacă taci, iar domnul Iohannis nu mai e considerat filozof pentru că tace.

Klaus Iohannis va rămâne cinci ani în mandat, nu arată a preşedinte care să fie suspendat, dar partidul lui e pe cale să piardă alegerile. Când PSD va câştiga la toamnă, ce mai rămâne din statura de salvator a lui Iohannis? Ce să facă cu un guvern dominat de PSD?”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri