C. T. Popescu: Lui Dragnea i s-a tăiat din nas în PSD

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că, prin remanierea guvernamentală de săptămâna aceasta, puterea lui Liviu Dragnea în PSD a fost diminuată. „Tăierea din nas”, cum spune jurnalistul, o reprezintă numirea Rovanei Plumb în funcția de ministru.

Are o singură semnificație această operațiune: i s-a tăiat din nas domnului Dragnea în partid. În clipa în care doamna Rovana Plumb este numită ministru în acest guvern, după ce a fost ținută pe dinafară – vă amintiți privirea ei, în spate, în timp ce era prezentat domnul Grindeanu, noul prim-ministru, de către domnul Dragnea”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a amintit că Rovana Plumb a concurat cu Liviu Dragnea pentru șefia partidului după plecarea lui Ponta, iar Liviu Dragnea a câștigat cu o mare majoritate.

Prezența doamnei Rovana Plumb în Guvern este tăierea din nas a domnului Dragnea, care căpătase proporții colosale în partid. Cum se spune, nu i se mai ajungea cu prăjina la el. I s-a redus din elanul ceaușist pe care îl avea de a fi șef absolut – a și fost, pentru scurtă vreme – după alegeri. CU această remaniere i se spune: băi, nu poți să-ți pui în Guvern chiar toți lacheii, mai venim și noi de la partid cu alte persoane”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Noii miniștri din Guvernul Sorin Grindeanu au depus astăzi jurământul. Este vorba despre Tudorel Toader la Justiție, Mihai Tudose la Economie, Alexandru Petrescu la IMM-uri și Rovana Plumb la Fonurile Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri