Clotilde Armand: Cheltuim pe panseluțe mai mult decât Parisul

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand
Clotilde Armand

În Romania încă se cheltuiesc sume mari pentru plantat panseluţe. Un exemplu este sectorul 1 al Capitalei, spune Clotilde Armand, consilier local. Invitată la emisiunea „În faţa ta”, de la Digi24, aceasta a vorbit despre cum se cheltuiesc banii din cel mai bogat buget local din România, după cel al Capitalei. Clotilde Armand va fi invitata lui Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, duminică, de la ora 13:05.

„60 de milioane de lei pentru a ne ocupa de parcurile Sectorului 1 e o sumă foarte mare. Cheltuim 6% din buget numai pentru aceste panseluțe, pentru iarbă... În Paris se cheltuie 1% din buget pentru așa ceva. Proporția e inadecvată”, a declarat Clotilde Armand.

Întrebată dacă banii se risipesc sau se fură, consilierul local a arătat că important e rezultatul. „Nu prea vad diferenţa, dar putem face diferența între ce este incompetență și ce este rea-credință sau furt. Sunt împreună. Trebuie acolo mult mai mult profesionalism, un control foarte bine făcut. Aș dori ca toate competențele care există în privat să le ducem în domeniul public. Avem niște direcții acolo, care n-au niciun indicator de performanță, ei nu știu dacă cheltuiesc bine sau prost”, a spus Clotilde Armand.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri