Cumpărături de 7 milioane de lei la Parlament

Data publicării:
parlament plen crop inquam photos
Foto: Inquam Photos

Parlamentarii îşi termină mandatul cu nişte cumpărături de peste şapte milioane de lei. Au luat computere, tablete şi microbuze, au renovat toaletele şi au ţinut că aibă în garaj şi o cisternă. Toate sunt cadouri pentru senatorii şi deputaţii care vor fi aleşi duminica viitoare.

Camera Deputaţilor a cumpărat 330 de computere şi imprimante pentru birourile din circumscripţiile parlamentare şi 55 de laptopuri pentru pregătirea documentelor din timpul şedinţelor. Plus 100 de calculatoare pentru angajaţii Camerei. Noii aleşi vor avea grupuri sanitare noi. Au fost renovate în vară cu aproape trei milioane de lei.

Senatorii s-au înnoit şi ei în materie de calculatoare. Au cumpărat pachete software şi un server. Au cumpărat şi 150 de calculatoare de birou, suficiente cât să le ajungă celor 134 de noi senatori care vor câştiga alegerile.

Aceştia vor avea şi tablete noi. Nu în ultimul rând, Senatul a cumpărat şi trei microbuze cu o jumătate de milion de lei microbuze care sunt de obicei folosite pentru transportul aleşilor prin oraş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri