Cioloș, fără echivoc: Nu mă văd într-un guvern cu PSD

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos

Dacian Cioloș nu crede în funcționarea unei structuri de guvernare de mare coaliție și nici nu se vede implicat într-o astfel de structură. Sunt declarațiile pe care premierul le-a făcut într-un interviu oferit HotNews.ro.

dacian ciolos

De asemenea, Cioloș a adăugat că "nu se dă de-o parte" de la o nouă implicare în fruntea guvernului după alegerile parlamentare din decembrie, dacă "o majoritate susține ideile din platforma pe care a lansat-o". Premierul a exclus însă participarea într-un guvern de mare uniune PNL-PSD sau un guvern din care să facă parte și PSD.

Ciolos a vorbit și despre opoziția României față de tratatul Canada - UE până când nu vor fi ridicate vizele pentru români. „Pentru noi e imposibil să acceptăm acordul UE - Canada fără decizia de ridicare a vizelor. Contez pe ridicarea vizelor în 2017,” a declarat premierul Dacian Cioloș.

Interviul integral îl puteți urmări în video de mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri