Cioloș: Ne puteam lipsi de scandalul cu interviul de la TVR

Data actualizării: Data publicării:
ciolos zambitor2

Societatea românească se putea lipsi de scandalul privind nedifuzarea interviului de la TVR cu Dacian Cioloș, a spus-o chiar premierul la emisiunea „În fața ta”, difuzată duminică la Digi24.

„A fost puțin stânjenitor, am răspuns la o invitație în calitate de fost ministru al Agriculturii, despre ce s-a făcut anul acesta în domeniul agriculturii. Am fost surprins să aflu sâmbătă seara că interviul nu va mai fi difuzat duminică din motive de interpretare electorală”, a spus Dacian Cioloș, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Premierul a precizat că a aflat sâmbătă de anularea interviului, cu câteva ore înainte ca emisiunea să fie difuzată.

„Nu comentez decizia, ar fi fost ideal să mi se fi spus de la început că dacă există acest risc, evident că nu mai făceam emisiunea. Se putea spune mai devreme. E decizia TVR, pe care o respect. A fost puțin stânjenitor pentru mine tot dialogul acesta care a urmat și cred că puteam să fim fără asta”, a adăugat premierul.

De altfel, săptămâna aceasta, Dacian Cioloș a cerut televiziunii publice să nu mai difuzeze deloc interviul cu el. Pe de altă parte, Irina Radu, șefa TVR, a susținut că și-a dat OK-ul pe decizia de amânare, dar că nu ar fi vorba de cenzură.

Urmăriți întreaga emisiune „În fața ta” cu Dacian Cioloș AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri