Daniel Constantin, nemulțumit de cum se iau deciziile în PSD-ALDE

Data actualizării: Data publicării:
trei

PSD şi ALDE ar putea semna un protocol care să stabileasă faptul că orice decizie politică şi guvernamentală va trebui adoptată de conducerea coaliţiei. Practic, orice decizie va trebui să treacă prin şedinţa săptămânală a PSD-ALDE, relatează Digi24.

Actualizare 3:40. Liviu Dragnea nu este de acord cu acest protocol.

Într-o ședință la ALDE s-a trasat un draft de protocol și care îi este prezentat și lui Liviu Dragnea. S-a stabilit astfel că va fi o ședință săptămânală a coaliției, unde se vor discuta deciziile importante pe care le vor lua Guvernul și Parlamentul.

Cel mai ferm susținător al acestui protocol este Daniel Constantin, cel care este și cel mai nemulțumit de modul în cum se iau deciziile în coaliției de guvernare.

La finalul săptămânii trecute au existat discuții între Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea în ce privește abrogarea OUG 13, la care Daniel Constantin și Sorin Grindeanu nu au fost prezenți.

Astfel, se vor lua decizii în consens și vor fi semnate de către cei trei lideri ai coaliției. În cazul în care nu există consens, atunci deciziile sunt lovite de nulitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri