Deputat PSD de Maramureș: „Pune-ți mâna pe carte”. Explicațiile lui Călin Matei

Data actualizării: Data publicării:
calin matei deputat psd maramures

Călin Matei, un deputat PSD de Maramureș, a ales să transmită elevilor un mesaj pe Facebook, cu ocazia noului an școlar. Numai că exprimarea sa a fost nefericită.

Actualizare: După ce mai mulţi comentatori i-au atras atenţia asupra greşelilor din postarea sa, Călin Matei a corectat mesajul.

A fost făcută în grabă, e o greşeală de ortografie, corectată şi cu asta-basta! Dar spuneţi-mi care, câţi la sută din elevi merg cu drag la şcoală. Care de abia aşteaptă să meargă la şcoală, spuneţi-mi câţi? O postare în spiritul glumei, fără nici o altă chestie. O glumă fără alte conotaţii. Care-i, unde-i problema?!”, a spus deputatul, la Digi24.


Călin Matei a făcut o gravă greșeală de scriere a verbului „a pune”. El a folosit greșit forma verbului și în loc să scrie „puneți”, el a scris „pune-ți”.

„Nici mie nu mi-a fost draga școala, ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la următoarea vacanța, pune-ți mâna pe carte, fiți cuminți și nu fumați in budă! Succes!”, a fost mesajul integral al deputatului.

Deși mai mulți utilizatori i-au scos în evidență greșeala, până la ora redactării acestei știri mesajul nu a fost editat.

El este deputat la al doilea mandat și actual președinte al CSM Știința Baia Mare. Călin Matei mai este și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci. Potrivit CV-ului depus la Parlament, el a absolvit patru facultăți.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri