Deputat PSD: Noi suntem aleşii poporului nostru. Iohannis a venit din Germania

Data actualizării: Data publicării:
psdist

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat, marţi, la Parlament, referitor la discursul preşedintelui Klaus Iohannis în plenul reunit al celor două Camere, că acesta a fost unul de dezbinare, precizând că nu se simte reprezentat de şeful statului.

„Nu ne reprezintă, nu e preşedintele nostru. Să stea cu cine l-a ales. Deci, nu e preşedintele meu. Ne-a dezbinat de mult, acest preşedinte ne-a dezbinat. Noi suntem aleşii poporului nostru, nu poporului lui. Dacă azi venea cu un mesaj de pace, frumos, ca să stăm să discutăm la masă, aşa cum a spus domnul Tăriceanu, era OK, dar dânsul a venit cu un alt mesaj. Dânsul a venit din Germania, ca să ştiţi de unde”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce a părăsit plenul reunit al Parlamentului în timp ce preşedintele Klaus Iohannis îşi susţinea discursul.

Parlamentarii PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis, care a replicat acestui gest: Aţi obosit deja? Ghinion!”.

catalin radulescu fb

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat în 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru corupție. 

Politicianul a fost trimis în judecată în aprilie 2014, de procurorii DNA, care l-au acuzat că, în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, s-a ocupat şi de administrarea şi controlul societăţii comerciale SC Concordia Con Strade, activitate incompatibilă cu funcţia de deputat.

Procurorii l-au mai acuzat pe deputatul PSD că, la 27 august 2013, în cadrul unei întâlniri cu un manager de proiect, privind construirea unei parcări pentru un supermarket din Piteşti, i-a promis acestuia 10.000 lei. În schimbul banilor, funcţionarul trebuia să semneze procesul verbal de recepţie, fără reducerea devizului cu suma de 50.000 de lei pentru lucrările prost executate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri