Cine este deputatul PSD care protestează la DNA. De la „Casa NATO” la Sputnik

Data actualizării: Data publicării:
plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu se află, miercuri dimineaţă, în faţa sediului DNA, însoţit de alte câteva persoane, protestând faţă de prezenţa Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei, aşa cum a anunţat cu o zi în urmă, pe Facebook. El spunea că se va afla „în spaţiul său privat” din faţa sediului DNA, pentru a-şi petrece timpul liber la „Templul Anticorupţie”, unde sălăşluieşte „divinitatea sa”, în condiţiile în care „nu se mai poate trăi aşa în această ţară”.

Pleşoianu are prinsă pe piept o coală de hârtie pe care scrie „Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?”.

Celelalte trei persoane care i s-au alăturat poartă şi ele mesaje similare: „Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" şi "Your DNA is corrupt" şi "Kovesi, pe tine cine te Oprea?”

El a mai spus că „foarte mulți oameni vor să știe dacă doamna Kovesi se afla în noaptea alegerilor acasă la domnul Oprea”.

„NU se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în «spaţiul meu privat» din faţa Sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece «timpul meu liber» în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte DIVINITATEA SA”, a scris marţi pe Facebook deputatul social-democrat, potrivit News.ro.

Liviu Pleşoianu a mai spus că îl va bucura „prezenţa oricărui CETĂŢEAN care va alege acelaşi «spaţiu privat» şi acelaşi interval de «timp liber»”.

„După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. «Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!» - Foarte bine! Şi eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. ...ŞI NU MĂ LAS! ...Fie să FIM!”, a conchis deputatul PSD. 

El mai anunţa şi că va fi vizitat în spaţiul său privat din faţa sediului DNA de Codrin Ştefănescu, în "timpul său liber".

"De asemenea, din toate mesajele primite, înţeleg că mai sunt şi alţi cetăţeni care vor să ne petrecem împreună timpul liber şi să împărţim acelaşi spaţiu privat. ...Foarte bine. Timp liber ne facem, iar spaţiu privat e din belşug!", mai susţinea Pleşoianu.

Cine este Liviu Pleșoianu

În vârstă de 37 de ani, Liviu Ioan Adrian Pleșoianu este deputat PSD de București. El a ieșit în evidență, în perioada protestelor generate de adoptarea OUG 13, când pleda pentru organizarea de contramanifestații. Apoi, când nou-instalatul ministru al Justiției, Tudorel Toader, și-a prezentat raportul de evaluare a procurorului general și procurorului-șef al DNA, Pleșoianu a contestat vehement concluziile raportului și spunea că ia în calcul demisia din PSD dacă partidul își asumă poziția lui Toader.

În fapt, deputatul PSD, însărcinat de social-democrați cu o poziție importantă de reprezentare la nivel european, este un nume invocat des și în termeni laudativi pe agenția Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului. Nici nu e de mirare dacă ne uităm că, în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri