Doar o singură zi de pace între Ponta și Dragnea

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

O singură zi a durat pacea în PSD între Victor Ponta şi Liviu Dragnea. După ce amândoi au anunţat că renunţă la atacuri, fostul premier a postat noi critici la adresa liderului PSD. Victor Ponta este nemulţumit de o eventuală introducere a impozitului pe gospodărie şi a taxat declaratiile făcute de Liviu Dragnea pe tema vaccinării.

Liniştea părea să vină în relaţia lui Victor Ponta cu Liviu Dragnea. Amândoi anunţaseră că renunţă la atacurile cu care ne obişnuiseră în ultima perioadă.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: E o decizie înţeleaptă, să îl ţină aşa Dumnezeu aşa. E foarte bine. Eu nu am spus lucruri rele despre Victor Ponta şi nu am de gând să spun. Când mergi pe stradă şi începe unul să îţi care pietre în cap şi după aia vine cineva şi spune uite cum se bat ăia doi.

Liniştea avea însă să se spulbere curând. Declaraţiile lui Liviu Dragnea despre vaccinare l-au înfuriat pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve.

Victor Ponta, pe Facebook: „Discuția despre obligativitatea vaccinării este de Secolul 19! Sănătatea copiilor este responsabilitatea părinţilor, dar şi a Statului (dacă părinţii nu îşi exercită obligațiile)! Aşa cum toţi suntem de acord că un copil trebuie să meargă la şcoală (indiferent de opinia părinţilor) sau că nu poate fi înfometat (dacă vrea mama să fie top model) sau bătut ca să joace fotbal (cum vrea tata)!!! Clar, nu?”

Fostul premier le-a transmis miniştrilor să nu ţină cont de părerile exprimate de liderul PSD.

O altă temă care îi desparte pe cei doi este cea legată de impozitul pe gospodărie. Victor Ponta nu crede că este oportună introducerea acestui sistem de taxare, promovat puternic de Liviu Dragnea.

Victor Ponta, pe Facebook: „Aşa că sfatul meu pentru Guvernul Grindeanu (pe care il susţin şi vreau să fie la fel de eficient şi profesionist ca şi precedentele guverne PSD) este simplu - IVG sau „impozitul pe gospodărie” cum a fost denumit trebuie pus într-un sertar la Guvern. Întâi câţiva ani buni ( 5-7) de pregătire şi pe urmă discutăm din nou.”

La începutului anului, Liviu Dragnea a rupt demisia în alb pe care i-o înaintase Victor Ponta. Relaţia celor doi a fost extrem de rece în acest an, ei având mai multe conflicte publice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri