Dragnea a discutat cu Iohannis înaintea consultărilor de la Cotroceni

Data actualizării: Data publicării:
IOHANNIS DRAGNEA TARICEANU_24_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea şi preşedintele Klaus Iohannis au discutat înaintea consultărilor de la Cotroceni, potrivit informaţiilor Digi24. Liderii coaliţiei vor să se asigure că numele pe care îl vor propune pentru Palatul Victoria va fi agreat şi de şeful statului. De altfel, astăzi timp de câteva ore au fost negocieri la Parlament cu lideri social-democraţi din teritoriu.

Liviu Dragnea este cel care le-a dezvăluit social-democraților adunați în ședință la Parlament că a avut o discuție cu președintele Iohannis astăzi, spun surse din partid. Cel mai probabil a fost vorba despre o discuție telefonică.

Nu se știe despre ce au discutat cei doi, pentru că astăzi social-democrații au fost retrași, au avut discuții informale la Parlament, unde ziariștii nu au acces astăzi, deoarece Legislativul nu are alte activități astăzi.

Administrația Prezidențială nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informația.

Înaintea consultărilor de mâine de la Cotroceni, social-democrații se vor întâlni în Comitetul Executiv Național, unde Liviu Dragnea va cere votul conducerii PSD pentru propunerea de premier pe care o va avansa președintelui.

Liviu Dragnea a spus că propunerea va fi votată de această dată de colegi. În cazul lui Sorin Grindeanu, șeful PSD a primit un vot în alb și a mers cu o propunere care nu fusese discutată în partid.

După CexN, vor avea loc întâlniri între șefii PSD și cei ai ALDE. Cele două formațiuni vor merge apoi împreună la consultările cu președintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri