Dragnea îi răspunde lui Ponta pe tema „barca USL”

Data publicării:
dragnea grindeanu si ciolacu cu barca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească despre cine şi de ce a ieşit din „barca USL”, însă susține că deja nu-l mai deranjează ceea ce spune fostul premier despre el.

Victor Ponta care l-a sfătuit pe premierul Sorin Grindeanu, într-un mesaj pe Facebook, să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă de salvare pe el, pentru că vede valuri mari şi un „cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal, aluzie la Liviu Dragnea.

Ponta a mai spus că este pregătit să salveze cât mai mulţi oameni aruncaţi acum din „barca coaliţiei”. Declarația vine în condițiile în care în spațiul public au apărut tot mai insistent discuții despre crearea unui nou pol politic. Întrebat despre toate acestea, Liviu Dragnea a spus că sunt discuţii despre lucruri lipsite de fundament.

„Noi vorbim de lucruri care nu există. Tot vorbim de aceşti nemulţumiţi. Nu-i vedem. Pot fi nemulţumiţi, nicio problemă, dacă se face un pol, să-l facă, mult succes! Deocamdată, în PSD nu avem problemele astea. Poate se doreşte să avem astfel de probleme. Nu avem. Am avut şi foarte multe întâlniri şi o să avem în continuare în partid. Am început să ne întrebăm unii pe alţii care suntem nemulţumiţi.  Nu-i găsim, dar mai căutăm”, a comentat Liviu Dragnea, ironic.

Liderul PSD consideră că Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din „barca USL”.

„Nu ştiu ce va face, eu ştiu că am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu. Despre barca USL-ului cred că nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din barcă”, a declarat Liviu Dragnea. El a precizat că nu a mai vorbit de o săptămână cu fostul premier și a reamintit că a rupt demisia lui Victor Ponta din PSD, lucru pe care nu-l regretă.

Într-o postare pe Facebook, inspirată de câteva fotografii de la pescuit pe care Liviu Dragnea le-a postat duminică pe rețeau de socializare, Victor Ponta îl sfătuieşte pe premierul Sorin Grindeanu, care a mers pentru prima dată la pescuit alături de președintele PSD, să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă de salvare pe el. Victor Ponta scrie că vede valuri mari, multe găuri şi un „cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri