Dragnea: Și Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier bun

Data publicării:
170510_CEX_PSD_dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea a oferit, într-o conferință de presă înaintea consultărilor de la Cotroceni, detalii despre validarea lui Mihai Tudose ca propunere pentru funcția de premier. Dragnea a spus că nu a simțit că Tudose ar avea dublă comandă, așa cum s-a speculat recent. Nici suspiciunile de plagiat care au planat asupra ministrului nu sunt o problemă pentru Liviu Dragnea și, spune el, nici președintele Iohannis nu ar trebui să aibă o problemă cu acestea.

Liviu Dragnea a anunțat care au fost cele șase propuneri de premier discutate în CEX: Mihai Tudose, Mihai Fifor (lider al senatorilor PSD), Carmen Dan (ministru de Interne) , Lia Olguța Vasilescu (vicepreședinte PSD), Adrian Țuțuianu (președintele Comisiei de control al SRI) și Marcel Ciolacu (lider al deputaților PSD).

Ceilalți candidați au refuzat postul de premier, iar Liviu Dragnea nu a vrut să spună care au fost motivele acestora.

În ceea ce-l privește pe Mihai Tudose, Dragnea spune că îl cunoaște de mulți ani, că au lucrat împreună și la partid, și la guvern.

N-am avut umbră de dovadă în ultimii ani că Mihai Tudose ar avea dublă comandă, nu am văzut nicio ezitare la el”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat despre suspiciunile de plagiat la adresa lui Tudose, Dragnea a amintit că acesta a făcut cerere pentru retragerea doctoratului, pentru că „nu și-a luat acel doctorat pentru a obține venituri mai mari”.

Nu sunt specialist în doctorate, dar îmi aduc aminte că și Victor Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier bun”, a conchis el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri