Felicitări de Paște cu mesaj de Crăciun

Data publicării:
falicitare

Naşterea Domnului să vă umple umple sufletele de linişte, inimile de iubire şi casele de belşug.”

Naşterea e de Crăciun, toată lumea ştie. Atâta poate politicul. Politicul în România atâta poate. Ce putem să spunem mai mult. Păcat”, spune un bărbat din sectorul 4.

E trist. Nici nu mi-aş fi închipuit că poate exista aşa ceva. Păcat”, adaugă o femeie.

La expeditor apare numele lui Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 4 şi actualul primar interimar. Acesta spune însă că scrisorile nu au fost trimise de echipa sa.

Este vorba de o strategie murdară de campanie a contracandidaţilor mei. Din nefericire, o parte din aceştia s-au aliat, dorind să mă discrediteze şi apelează la jocuri extrem de murdare, folosind o astfel de sărbătoare ca pretext de a mă discredita. (Reporter: Veţi demara o anchetă în acest sens? Sunt scări de bloc în Sectorul 4 care au camere de supraveghere. Veţi cere administratorilor înregistrările respective, pentru a vedea cine vă discreditează?) Cu certitudine am luat deja măsurile legale în acest sens. M-am adresat organelor de cercetare pentru a-i identifica pe cei care au făcut acest demers mizerabil”, a declarat Daniel Băluţă, primar interimar la Sectorul 4, pentru Digi24.

În numele lui Daniel Băluţă bucureştenii din Sectorul 4 au găsit la cutiile poştale şi felicitări de Paşte fără mesaje de Crăciun.

Nu am trimis niciun fel de felicitare către cetăţenii Sectorului 4 pentru că într-o astfel de perioadă ar fi putut fi interpretată ca un demers de campanie electorală şi nu am dorit să fac un astfel de gest”, a adăugat Daniel Băluţă.

Campania electorală pentru alegerile locale începe oficial pe 5 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri