Florin Iordache, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor. Rămâne în post până la alegerile parlamentare

Data publicării:
parlament plen crop inquam photos-1

Propunerea a venit de la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în cadrul şedinţei, după ce Victor Ponta a anunţat că ar vrea funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor doar dacă Dragnea îl susţine, potrivit unor surse News.ro.

Propunerea mea pentru colegi în Comitetul Executiv a fost să nu facem nicio nominalizare pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Decizia noastră este să mergem până la finalul mandatului acestui Parlament cu interimar, un interimar care va fi desemnat de către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD spunea înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD un nume pentru candidatura la şefia Camerei Deputaţilor, precizând că unii dintre social-democraţi ”trebuie să dea astăzi un test de răbdare, de inteligenţă şi de maturitate”.

„Astăzi unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitatea, de responsabilitate. Pentru noi e important să arătăm că, în sfârşit, odată pentru totdeauna, PSD reuşeşte să gestioneze un câştig politic, reuşeşte să conserve o victorie politică. Eu o să le fac azi colegilor, spre finalul discuţiei, o propunere (n.r. - pentru şefia Camerei Deputaţilor) pe care sigur o să o accepte”, a declarat Dragnea, înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional. 

Întrebat dacă Victor Ponta a pierdut testul de răbdare, inteligenţă şi maturitate, Dragnea a spus: „Vedem acum”

Victor Ponta a declarat, marţi, că îşi depune candidatura pentru şefia Camerei Deputaţilor doar dacă are susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în caz contrar intenţionând să renunţe, pentru a nu provoca tensiuni în partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri