Gabriel Liiceanu, la Digi24: "Şi-au poleit ignoranţa absolută, cu titluri furate"

Data actualizării: Data publicării:
Liiceanu

Cuvinte grele, rostite de Gabriel Liiceanu la adresa politicienilor de la putere... "Şi-au poleit ignoranţa absolută, cu titluri furate" - e comentariul făcut, în contextul scandalurilor legate de plagiat, în emisiunea "În faţa ta", difuzată în această seară, la Digi24. Gabriel Liiceanu a vorbit şi despre noul Guvern, recent instalat la Palatul Victoria.

„Aceste personaje care strălucesc prin incompetenţa lor, nu pot vorbi limba română corect, aproape niciunul nu o vorbeşte, şi-au poleit ignoranţa absolută cu titluri furate.

Oamenii ăştia care au împânzind ţara la vârf, furându-ne spiritul, au făcut un rău fără precedent. Aici e mare dramă că aceşti neciopliţi se justifică prin titluri furate. Asta năruie spiritual şi moral o societate.

Nu am înţeles pe Iohannis. A spus înainte de a numi guvernul, a spus acele vorbe - nu voi desemna decât un premier integru. S-a petrecut inversul. Am descoperit un comentariu făcut după numirea guvernului şi blessingul dat premierului - un comentariu care m-a dărâmat - România rămâne aşa cum o ştiu – săracă, jegoasă, furată, dispreţuită şi jefuită de toţi. Stupefiant a fost că la câteva zile după numirea acestor oameni numiţi guvernanţi, preşedintele a zis că îi roagă să termine cu ţopăiala fiscală”.

Urmăriți AICI înregistrarea integrală a interviului cu Gabriel Liiceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri