Grindeanu, la Paris: Eu nu vorbesc despre demisie

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu paris

De câteva zile, supărarea partidului la guvernare pe propriul Executiv e mai explicită ca niciodată. Lideri PSD vorbesc inclusiv despre schimbarea premierului, el însuşi aflat în plin proces de evaluare. Azi, Sorin Grindeanu are prima reacţie la criticile din ultimele 24 de ore. Răspunde de la Paris, unde a ajuns imediat după ce Liviu Dragnea l-a certat de la tribuna Parlamentului pentru că a lipsit de la votul legii salarizării. Întrebat direct dacă ia în calcul demisia, Sorin Grindeanu evită să spun clar da sau nu.

Reporter: Remanierea guvernamentală este o temă actuală de discuție?

Sorin Grindeanu: Există o evaluare permanentă pe care o face şi coaliţia, e o evaluare pe care o am şi eu. Sunt lucruri pe care eu le consider normale şi pe care - nu neapărat schimbările de miniștri sunt importante, cât acolo unde lucrurile poate pot fi făcute mai bine, să putem să îmbunătăţim activitatea.

Reporter: În cazul în care aceste presiuni vor creşte, excludeţi o demisie?

Sorin Grindeanu: Eu nu vorbesc de lucruri şi nu vreau să fac speculații, aşa cum v-am spus. Îmi doresc ca activitatea Guvernului să fie - şi tot timpul e loc de mai bine - să fie îmbunătăţită. S-au făcut multe lucruri bune, în continuare trebuie să facem lucruri bune. Ăsta este rolul meu, al echipei guvernamentale şi nu doar, al celor ne susțin în coaliţie şi Parlament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri